Sziszi és Ricsi

Sziszi és Ricsi

Sziszi és Ricsi

Sziszi és Ricsi nagy napjának összefoglalójában bemutatom ezt elképesztően szép és felejthetetlen esküvőt. 🙂 Bár túlzás, hogy bemutatom, hiszen annyi minden történ, hogy lehetetlen lenne röviden összefoglalni. 🙂

A Bobbio Hotel adott otthont a különleges alkalomnak, ahol a pár családja és barátai gyűltek össze, hogy ünnepeljenek és részesei legyenek a boldog eseménynek.

A hotel lenyűgöző környezetben helyezkedik el, ami tovább fokozta az esküvő varázsát. A gyönyörű, természetes környezet és az elegáns épület tökéletes háttérként szolgált a nagy napra.

Az esküvői fogadás során a vendégeket finom ételekkel és italokkal kényeztették el. A konyhafőnök gondoskodott róla, hogy minden fogás ínycsiklandó legyen, és mindenki ízlését maximálisan kielégítse. A friss alapanyagokból készült ételek mindenkit lenyűgöztek. A buli pedig egyszerűen hatalmasra sikerült! A vendégek nem tudtak leállni a táncparketten, és a hangulat folyamatosan a tetőfokára hágott. A DJ fergeteges zenéket játszott, ami mindenkinek lehetőséget adott a szórakozásra és a táncolásra. Az est során felszabadult nevetések, boldogság és szeretet töltötte be a helyszínt.

Sziszi és Ricsi boldogan és szerelmesen ünnepeltek minden pillanatot. Az érzelmek átjárták a termet, és mindenkiben ott volt a tudat, hogy egy csodálatos és emlékezetes pillanat részesei lehetnek.

Az esküvő végén a pár boldogan távozott a Hotelből, egy új életre indulva. Ezen nap minden részlete tökéletes volt, és örökre emlékezetes marad mindenkinek, aki részt vett ezen a csodálatos eseményen.

Köszönöm, hogy velem tartotok, a kisfilm erejéig!

2023.06.24.

 

További esküvői videók itt tekinthetők meg.

 

Megtalálsz a social médiában is, keress bátran esküvői videó készítéssel kapcsolatban!

 

Instagram: https://instagram.com/elmenyor_iroda

Facebook: https://facebook.com/elmenyoriroda

TikTok: https://www.tiktok.com/@elmenyor?

Youtube: https://youtube.com/elmenyor

 

Niki és Bandi
Ági és Ati

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .