Cathy és Zsolt

Cathleen és Zsolt

Cathleen és Zsolt

 

Cathleen és Zsolt kreatívja Budapesten, a Városligetben volt, ami egy csodálatos helyszín. A videóban rengeteg gyönyörű snittet vettünk fel, miközben sétáltunk a környéken. Nagyon jól éreztük magunkat, és az egész napot nagyon élveztük. Gábor kollégám, másodfotósként tartott velünk, így más látásmódokat és beállításokat tudott alkalmazni a képek készítésekor. 

A buli az Új Tündérkert étteremben volt, ami egy nagyon kreatív helyszín, érdekes belső színvilággal. A lakodalom nagyon jól sikerült, és mindenki nagyon jól szórakozott, a dj/cm kolléga segítségével. Cathleen és Zsolt nagyon boldogok voltak, és úgy tűnt, hogy mindenki más is az.

Az esküvői videó nagyon emlékezetes lett, és biztos vagyok benne, hogy az ifjú pár sokáig fogja nézegetni és újra meg újra megnézni. Remélem, hogy a videó segít nekik emlékezni a csodálatos napjukra, és hogy mindig újra élhetik azokat a pillanatokat. Egy rövidebb és egy hosszabb anyagot készítettem számukra. Itt rövidebbet teszem közzé, bár ez is extra hosszú. 🙂 

2022.10.08.

 

Fotó: Éva Pelcák / Körmös Gábor

DJ/CM: Kiss Milán

További esküvői videók itt tekinthetők meg.

 

Megtalálsz a social médiában is, keress bátran esküvői videó készítéssel kapcsolatban!

 

Instagram: https://instagram.com/elmenyor_iroda

Facebook: https://facebook.com/elmenyoriroda

TikTok: https://www.tiktok.com/@elmenyor?

Youtube: https://youtube.com/elmenyor

 

Showreel 2022
Szabina és Máté

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .