Rólunk

Kedves Látogató!

 

Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzam! Nevem Horváth Gábor, Élményőr. Több éves tapasztalattal készítek érzelmekkel teli, esküvői filmeket. Hívhatnánk akár divatos szóval cinematográfiának is.

Célom, az érzelmek megmutatása, pillanatok elkapása, letisztult vágóképek és olyan videók készítése melyeket évek múlva is örömmel és érzelmekkel telve lehet visszanézni. Igyekszem a környezethez alkalmazkodni, kihasználni a fényviszonyokat, kreatív kompozíciókat, és perspektívákat alkalmazni. Ezeket úgy teszem, hogy a többi résztvevő ne is érzékelje a jelenlétem, minél kevésbé zavarja a nagy nap eseményeit. Mindezekben segítségemre van modern felszerelésem és utómunka tapasztalatom.

Fotós kollégámmal (kinek bemutatkozását lentebb olvashatod), akár párban is szívesen dolgozunk (a 2023-as szezontól), de külön szolgáltatóként is számíthatsz ránk! Esküvői csomagajánlatainkat az Árak oldalon találhatod.

Üdvözlettel,

Horváth Gábor

ÉlményŐR
ÉlményŐr

 

best_young_pro
Legjobb fiatal profi

 

best_debut_of_the_year
Legjobb év debütálása

 

 

 

 

Kedves Látogató!

 

Engedjétek meg hogy pár szóban bemutatkozzam! Körmös Gábor vagyok, boldog férj, és egy gyönyörű feleség párja! Karosszérialakatos és autófényezőként dolgozom, ám ez mellet esküvői fotós is vagyok. Hobbiként indult a fotózás, de több éves közös munkával és tapasztalat szerzéssel tanultam a szakmát, Élményőr Horváth Gábor, apósom mellett.

Örök emlékeket készítek számotokra, mert tudjuk hogy az esküvői fotók és videók, az egyik legfontosabb emlékei lesznek az életeteknek! Házas emberként tudom, hogy milyen nagyszerű ez a nap. Ezért, ha felkértek a fotózásra, akkor az esküvőtöket a legmagasabb színvonalon, professzionális minőségben, fotók formájában örökítem meg. A nagy nap fotózásán, a hagyományos képeken át, a legtrendibb beállításokig készítek emlékeket, de természetesen mindig szem előtt tartva a kéréseiteket! Az esküvői képeken hűen megörökítem a nap hangulatát, és átadom az egymás iránt érzett csodálatos érzéseiteket. Beállított, vagy kreatív esküvői fotóimon pedig lehetőségetek lesz a legjobb oldalatokat mutatni, ekkor készülnek a gyönyörű menyasszony portré fotók, páros, családi és buli fotók.

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket keressetek minket bizalommal! Csomag ajánlatainkról bővebb információt az Árak oldalon találhattok!

 

Üdvözlettel,

Körmös Gábor

Körmös Gábor
Körmös Gábor