Barbara és Krisztián

Barbara és Krisztián

Barbara és Krisztián

Ebben kisfilmben, Barbara és Krisztián nagy napjának emlékeit osztom meg. Az esküvőjüket a zsámbéki Bio & Art Hotleben rendezték, a gyönyörű romtemplomban pedig bensőséges szertartásukon vehettem részt.

Filmem bemutatja ezt a különleges alkalmat, ahol a pár szerelme és egymáshoz való örök hűsége gyönyörűen kiteljesedett. Láthatjátok a finom érintéseiket, mosolyaikat és pillantásaikat, amelyek hűen tükrözik szerelmüket és boldogságukat.

A zsámbéki romtemplom romantikus és történelmi környezete tökéletes háttér volt, ehhez az egyedülálló szertartáshoz és a kreatívhoz. Célul tűztem ki, hogy ezeket a pillanatokat és érzéseket hűen rögzítsem, hogy visszaidézzem a pár és az esküvő résztvevői számára, ezt a különleges napot.

Barbara és Krisztián
Barbara és Krisztián

Remélem, hogy a filmem emlékekkel teli élmény lesz mindenkinek, akik részt vettek a nagy napon, és inspirálást nyújt mindazoknak, akik szeretnék megismerni, ezt a különleges napot. Barbara és Krisztián számára pedig örök emléket hoz létre ezekről az örömteli pillanatokról a zsámbéki romtemplomnál.

Ha szeretnétek további részleteket, érzelmeket vagy kérdéseket megosztani, ne habozzatok kommentálni! Szívesen válaszolok rájuk! Köszönöm Barbarának és Krisztiánnak, hogy megbíztak nagy napjuk megörökítésével! Köszönöm, hogy elmerültetek velem ezekben a különleges pillanatokban! Ne felejtsétek el megosztani, ha tetszett a videó, és iratkozzatok fel a további tartalmakért!

2023.08.19.

Készítette: ÉlményŐr Horváth Gábor

https://linktr.ee/elmenyor

Fotó: Dénes Roland
CM: Kozák Rebeka
DJ/zene: DJ Sharp
Helyszín: Szépia Bio & Art Hotel

 

 

További esküvői videók itt tekinthetők meg.

 

Megtalálsz a social médiában is, keress bátran esküvői videó készítéssel kapcsolatban!

 

Instagram: https://instagram.com/elmenyor_iroda

Facebook: https://facebook.com/elmenyoriroda

TikTok: https://www.tiktok.com/@elmenyor?

Youtube: https://youtube.com/elmenyor

 

Olívia és Benjamin
Zsófi és Csongi

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .