Zsófi és Csongi esküvői videó

Zsófi és Csongi

Zsófi és Csongi

Az esküvői kisfilm Zsófi és Csongi felejthetetlen napjáról igazi varázslatot tükröz. A gyönyörű Orfűi tó mellett elhelyezkedő kis vendéglő adott otthont ennek a különleges eseménynek. A természetes szépség és a romantikus hangulat összefonódott, ahogy a pár és vendégeik ámulatba ejtően szép dekorációval vették körül magukat.

Az esküvői szertartás kültéren zajlott, ahol a vendégek körbevették a boldog párt. Az angol és magyar vendégek harmóniája kifejezte az összetartozást és a szeretet erejét, ami az esküvőt áthatotta. Az esküvői fogadás közben a vendégek könnyedén csevegtek, nevettek és megosztották a boldog pillanatokat. A kisfilm visszaadja az este hangulatát. A buli este pedig igazi varázslat volt, a tánc és a nevetés szárnyakat adott az estnek.

A hangulat olyan volt, mintha egy mesébe csöppentünk volna, ahol a boldogság és a szeretet volt az uralkodó. Zsófi és Csongi esküvői kisfilmje örökké megőrzi ezt az emlékezetes pillanatot. A természet és az ember alkotta harmónia, a gyönyörű dekoráció és a boldog emberek együttléte összetalálkozott, hogy megteremtse ezt az elragadóan szép történetet. Egy nap, amely örökké emlékezetes marad mindazoknak, akik részesei lehettek ennek a csodának.

2023.05.13.

Készítette: https://linktr.ee/elmenyor

Fotó: Fabian Memories

DJ/zene: DJ Tucsó

 

További esküvői videók itt tekinthetők meg.

 

Megtalálsz a social médiában is, keress bátran esküvői videó készítéssel kapcsolatban!

 

Instagram: https://instagram.com/elmenyor_iroda

Facebook: https://facebook.com/elmenyoriroda

TikTok: https://www.tiktok.com/@elmenyor?

Youtube: https://youtube.com/elmenyor

 

Barbara és Krisztián
Niki és Bandi

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .