Csomag árak

 

Nagyon örülünk, hogy felkerestél minket, és lehetőséget kaptunk arra, hogy bemutassuk, miért érdemes a mi fotós és filmes szolgáltatásainkat igénybe venni az esküvődön!

Az esküvő egy olyan fontos esemény az életünkben, amelyen mindenki szeretne minden pillanatot megőrizni az emlékezetében és az albumaiban. Mi, fotós és filmes csapatként, nem csak egyszerűen dokumentáljuk az eseményt, hanem igyekszünk életre kelteni a pillanatokat, és megörökíteni azokat olyan módon, hogy mindig emlékezni fogsz rájuk.

Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a részletekre és a kreativitásra. Minden esküvő egyedi és különleges, és mi igyekszünk ezt visszaadni a fotóinkban és filmjeinkben. Azt szeretnénk, hogy a képeid és videóid olyanok legyenek, amelyekkel büszkén mutatkozhatsz meg a barátaidnak és a családodnak, és amelyekre örömmel fogsz visszaemlékezni évek múlva is.

Ezen kívül, az esküvői csapatunk nem csak az alkalmi fotózásra/filmezésre szakosodott, hanem professzionális eszközökkel és módszerekkel dolgozik. Mindketten hosszú évek óta dolgozunk a szakmában, így szakértelmünk és tapasztalatunk révén biztosítjuk, hogy minden pillanat tökéletesen kerüljön rögzítésre.

Ha velünk dolgozol, garantáljuk, hogy olyan emlékeket kapsz, amelyekre büszke lehetsz! Rendszeresen kapunk pozitív visszajelzéseket párjainktól, ami további motivációt ad nekünk arra, hogy folyamatosan fejlődjünk és javítsuk a szolgáltatásainkat.

Bízz bennünk, és mi minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy elkészítsük az álomesküvőd legjobb pillanatait megörökítő fotóit és videóit. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk, és együtt megalkotjuk a tökéletes esküvői emlékeket!

 

Csomagjaink

 

Szabina és Máté

Highlight film

Az esküvői highlight film egy rövid, általában 4-5 perces videó, amely az esküvő legemlékezetesebb pillanatait összegzi. Gyönyörűen szerkesztett, dinamikus válogatás a nap legfontosabb eseményeiből, mint a ceremónia, a fogadás, a tánc, és az érzelmi pillanatok, tökéletes emlék az esküvői napról.

Dokumentumfilm

Mozifilm a nagy napról.

Az esküvői dokumentumfilm egy hosszabb, részletes videó, ami az esküvő teljes eseményét örökíti meg, beleértve az előkészületeket, a ceremóniát, a fogadást és a parti utáni pillanatokat. Ez a filmstílus a valósághűségre és a teljes történet elmesélésére összpontosít, bemutatva a nap minden fontos és intim részletét, lehetővé téve a párnak, hogy újraélje az esküvő minden pillanatát.

A képhez tartozó alt jellemző üres; maria_es_norbert-1024x438.jpg a fájlnév
A képhez tartozó alt jellemző üres; Beatrix_es_Mate_Kisfilm.mp4_snapshot_02.04.774-1024x439.jpg a fájlnév

Ceremónia

Az esküvői ceremónia rögzítése fix és mozgó kamerával kombinálja a stabil, állandó felvételeket a dinamikus, érzelmekkel teli pillanatokkal. A fix kamera rögzíti az oltárnál történő eseményeket, míg a mozgó kamera közelről kapja el az apró részleteket és az érzelmi reakciókat.

 

Referencia munkáink

 

Mi mélyen elkötelezettek vagyunk az esküvői filmek készítése iránt, mivel hiszünk abban, hogy ezek a filmek örök emléket teremtenek a párok legszebb napjáról. Minden projektünkbe szenvedélyt és szakértelmet viszünk, hogy a legmagasabb színvonalú és személyre szabott filmélményt nyújthassuk. Kattints képekre a filmek megtekintéséhez!

 

Csomag árak
Csomag árak
Csomag árak
Csomag árak
Csomag árak
Olivia_es_Benjamin_1123x749
Olivia_es_Benjamin_1123x749
Niki_es_Bandi_1123x749
Niki_es_Bandi_1123x749
Luca_es_Isti_1123x749
Luca_es_Isti_1123x749
Luca_es_Gabor_1123x749
Luca_es_Gabor_1123x749
Barbara_es_Krisztian_1123x749
Barbara_es_Krisztian_1123x749

 

További filmek

 

Díjak

WEVA AWARDS

2021-ben csatlakoztunk a világ legnagyobb esküvői filmes közösségéhez, a Weva.pro-hoz.

Több mint 5000 profi videós van jelen a platformon, és büszkék vagyunk, hogy a tagok közt lehetünk.

best_young_probest_debut_of_the_year

best_young_pro

best_debut_of_the_year

 

Tagság

Csomag árakCsomag árak

Csomag árak

 

Film csomag

200.000,- Ft

 

4-5 perces Highlight Film

4K minőség

Drón felvételek

Rendelkezésre állás: 12 óra

3 hónap felhő tárhely

Online konzultáció

Kiszállási költséget tartalmazza

Átadási határidő: 6 hét

Extra szolgáltatások

Nyitótánc videó: 25.000,- Ft

Ceremónia videó: 25.000,- Ft

Dokumentumfilm: 50.000,- Ft

Másod operatőr: 80.000,- Ft

További óradíj: 30.000,- Ft

Külön napi kreatív: 80.000,- Ft

 

Fotó csomag

200.000,- Ft

 

Minimum 600 db kidolgozott fotó

Rendelkezésre állás: 12 óra

Előzetes fotó sorozat: 2 héten belül

3 hónap felhő tárhely

Online konzultáció

Kiszállási költséget tartalmaz

Átadási határidő: 6 hét

Extra szolgáltatások

További óradíj: 30.000,- Ft

Jegyes fotózás: 80.000,- Ft

Külön napi kreatív: 80.000,- Ft

 

Megrendelem / kérdésem van!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

   

  Információk

   

  4-5 perces Highlight film: Gyönyörűen szerkesztett, dinamikus válogatás a nap legfontosabb eseményeiből, mint a ceremónia, a fogadás, a tánc, és az érzelmi pillanatok, tökéletes emlék az esküvői napról.

  Nyitótánc: két kamerával rögzített felvétel, melyet külön videóként megkaptok.

  Ceremónia: két kamerával, külön mikrofonokkal rögzített felvételekből összevágott videó, mely a ceremóniát teljes hosszban tartalmazza, és külön videóként kaptok meg. Amennyiben egyházi és polgári szertatásotok lesz, az ár mindkét szertartást tartalmazza.

  Külön napi kreatív: csodálatos felvételek készítése a highlight filmhez, egy választott helyszínen, 2 óra terjedelemben.

  Jegyes fotózás: esküvő előtti fotózás egy választott helyszínen, 2 óra terjedelemben.

   

  Tapasztalat

  Több mint hat éves tapasztalattal rendelkezünk. Hagyományostól, prémium esküvőig készítettünk filmeket, így bármilyennek képzelitek Nagy Napotokat, megörökítjük.

  Minőség

  Minőségi kamerákkal, objektívekkel, kigészítőkkel dolgozunk, hogy az aktuálisan lehetséges legjobb felvételeket készítjük.