Luca és Gábort

Luca és Gábor

Luca és Gábor

 

Ma néhány különleges pillanatot osztok meg veletek – Luca és Gábor gyönyörű esküvőjét. Ez az emlékezetes nap tele van szeretettel és boldogsággal, és most itt a lehetőség, hogy ti is részesei lehessetek ennek a varázslatos eseménynek.

Az esküvőt a lenyűgöző Fenyőharaszt Kastélyszállóban tartották, Veresegen. A polgári szertartást a szabadban rendezték, ahol a pár kötelékét a természet szépsége vette körül. Itt zajlott a kreatív felvételek készítése is, ami lenyűgöző pillanatokat eredményezett. A templomi szertartásra Hatvanban került sor, amely tovább mélyítette az esküvő hagyományos jellegét.

A helyszín és a bensőséges pillanatokat, mély érzelmeket hoztak létre, melyeket igyekeztem filmemmel visszaadni. A mulatság igazi örömfesztivállá vált! 🙂 Luca és Gábor fiatal, csodálatos pár, akik aranyosak és tele vannak egymás iránti szeretettel. Remélem, hogy ezen a videón keresztül ti is átélhetitek ezt a különleges napot, és inspirációt meríthettek belőle! Köszönöm, hogy velem tartottatok Luca és Gábor nagy napján!

2023.10.14.

Készítette: ÉlményŐr Horváth Gábor

https://linktr.ee/elmenyor

Fotó: Körmös Gábor DJ/CM: Klubzene.hu

Helyszín: Fenyőharaszt Kastélyszálló

 

További esküvői videók itt tekinthetők meg.

 

Megtalálsz a social médiában is, keress bátran esküvői videó készítéssel kapcsolatban!

 

Instagram: https://instagram.com/elmenyor_iroda

Facebook: https://facebook.com/elmenyoriroda

TikTok: https://www.tiktok.com/@elmenyor?

Youtube: https://youtube.com/elmenyor

 

20% Kedvezmény 2024-es Esküvőkre
Luca és Isti

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .